Essential lijn:
de eerste stap naar schoonheid.
Een mooie basislijn voor de normale tot lichte oneffen huid.  

Aquatherm lijn:
De wetenschappelijke oplossing voor de gevoelige huid.
Deze lijn op basis van thermaal water afkomstig uit de bronnen van salies-de Bearn in de Franse Pyreneeën. Het dagelijkse gebruik van deze producten richt zich op de normalisering van de gevoelige huid en het weer in balans brengen van de stofwisseling in de opperhuid, het herstellen van de afweer, de huid verbeteren en beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf.

Dermapeel pro:
Tijdens de Derma peel pro behandelingen maken we gebruik van 5 verschillende peeling technieken in een behandeling. Door verschillende peeling technieken en producten met elkaar te combineren zal de huid er gladder en egaler uitzien maar zullen ook littekens, pigmentvlekken of vaalheid afnemen. Het cel vernieuwingsproces wordt gestimuleerd en de afschilfering van de dode huidcellen zal haar direct een frisse en vitale uitstraling geven. De voedingsstoffen die in de behandeling in de huid worden gebracht zorgen er tevens voor dat de vorming van pigmentvlekken wordt bestreden en bestaande plekken geleidelijk aan lichter zullen worden 

Power c + lijn:
De meest krachtige combinatie van anti-oxidanten ooit!
Een van de meest gewaardeerde ingrediënten in de dermatologie, dankzij zijn meervoudige werking op de huid.
Het staat ook bekend voor het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen. Het versterkt het immuunsysteem en de celregeneratie en biedt daarom extra weerstand voor de huid. Het beschermt de huid tegen schadelijke milieu-invloeden.

Power hyaluronic lijn:
Power hyaluronic herstel het vochtgehalte van de huid, zowel aan oppervlakte als in de diepere huidlagen! Geeft volume aan de huid, vult lijntjes & rimpels op. Herstelt de huidbarrière. En geeft de huid een frisse en jeugdige uitstraling. 


Esthemax hydrojelly maskers:
De nieuwe generatie peel-off maskers voor professioneel gebruik! HydroJelly Masks onderscheiden zich van 'gewone' alginaatmaskers (jellymaskers) doordat ze doordrenkt zijn met elektrolyten: hét hydratatie-ingrediënt van de toekomst. Wat het probleem ook is, er kan geen huidverbetering plaatsvinden als de elektrolytenbalans niet op orde is. De HydroJelly Masks van esthemax vormen daarom een essentieel onderdeel van elke huidverbeterende behandeling.

Schoonheidsbehandelingen

GOUD

Dermapeel pro behandeling: €77,00
Huidanalyse, reiniging, dermapeelpro box met 5 verschillende peeling technieken, speciaal masker uit box, dag-nacht creme met spf 15.

Power hyaluronic behandeling:€ 75,00
Huidanalyse, reiniging, intensive peeling met fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, epileren, Power hyaluronic box met intensive producten,massage, speciaal masker, dag- nacht crème.

Power C +: € 73
Huidanalyse, reiniging, intensive peeling met fruitzuur, onzuiverheden verwijderen, epileren, power c box met intensive werkstoffen ,massage, speciaal masker, dag- nacht crème.

Aqutherm behandeling: €64

Huidanalyse, reiniging, intensive peeling, onzuiverheden verwijderen, epileren, Aquatherm box met kalmerende producten,massage met anti- redness,  speciaal masker, dag- nacht crème. 

ZILVER

Zilver compleet Behandeling incl. verven wimpers en/of wenkbrauwen & harsen gelaat€ 56,50Huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, naar wens harsen/verven, massage, masker, dag- nacht crème.

Behandeling excl. harsen/verven.€ 50,00Huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, massage, masker, dag- nacht crème.

BRONS

Basis extra behandeling: € 41,50
Huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, epileren, masker, dag- nacht crème.

Basis ( tiener ) behandeling: € 36,50
Huidanalyse, reiniging, diepte reiniging, onzuiverheden verwijderen, masker, dag- nacht crème.

Extra toe te voegen aan je behandeling:
Esthemax hydrojelly masker een booster voor je huid€ 10,00